Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ

Πέθανε ο Τάσσος! Για πάνω από 20 μέρες νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου στην Τρίπολη ύστερα απο δολοφονική επίθεση που δέχτηκε έξω από ταβέρνα στα Μαζέικα. Την Τρίτη έγινε η νεκροψία από την ιατροδικαστική υπηρεσία στην Πάτρα και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του προήλθε ύστερα από δολοφονικά χτυπήματα που δέχτηκε. Η κηδεία του έγινε την Τετάρτη στο χωριό. Μετά την κηδεία έγινε πάνω απο 40 αυτοκίνητα με περίπου 100 συγχωριανούς πήγαν στα Μαζέικα και διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία για την καθυστέρηση που παρατηρείται απο μέρους της να βρει τους δολοφόνους του Τάσσου.
O ΑΝΤ1 Πάτρας στης 13/01/2010 ανακοίνωσε μια είδηση που αφόρα τον Τάσο και έχει ως εξής:
«Συνελήφθη και ανακρίνεται αλλοδαπός εργάτης για την υπόθεση ξυλοδαρμού που οδήγησε στο θάνατο έναν 47χρονο από την Κλειτορία. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι θέμα ωρών.»
και ο ΣΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ αναφερει για την εξιχνιαση της υπόθεσης :
"Στις φυλακές Αυλώνα οδηγήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο 21χρονος Αλβανός εργάτης στην περιοχή της Κλειτορίας που ομολόγησε ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 48χρονο Αναστάσιο Σμυρνή το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου 2009. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη ύστερα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από την Ανακρίτρια Πρωτοδικών Καλαβρύτων, αφού είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου και ομολόγησε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας ότι χτύπησε τον 48χρονο επειδή τον προκάλεσε με φραστικά χυδαίο τρόπο, χωρίς όμως να έχει την πρόθεση να τον σκοτώσει. Ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων είχε αρχικά ασκήσει δίωξη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αλλά μετέτρεψε την κατηγορία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση όταν κατέληξε ο άτυχος 48χρονος και εντοπίστηκε ως δράστης της επίθεσης ο 21χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία γνώριζε πως το θύμα καταφερόταν με ύβρεις εναντίον των αλλοδαπών αλβανικής υπηκοότητας, που διέμεναν στην ευρύτερη περιοχή. Το μοιραίο βράδυ, ο 48χρονος φέρεται να επανέλαβε τις ύβρεις εξοργίζοντας τον 21χρονο ο οποίος του έστησε καρτέρι και την ώρα που βγήκε από την ταβέρνα της περιοχής, τον έσπρωξε και τον χτύπησε. Από τα χτυπήματα ο άτυχος 48χρονος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τριπόλεως όπου νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μετά από πολυήμερη νοσηλεία άφησε την τελευταία του πνοή στις 3 Ιανουαρίου 2010."
Αυτό που έχουμε εμείς να πούμε ότι προσπαθούν οι δικηγόροι με λάσπη να κατηγορήσουν τον Τάσο για να γλυτώσουν όμως δεν θα τους περάσει